Catering: Mad ud af huset til hverdag og fest

Har du lyst til et godt måltid mad, som du kan nyde derhjemme, eller ønsker du at bestille catering til din næste fest, er du kommet til den helt rigtige restaurant. Hos Theater Restauranten behøver du ikke at nyde maden hos os. 

Vi tilbyder nemlig også mad ud af huset, hvor vi også kan levere mad til fest til arrangementer ud af huset. Det kan for eksempel være i Hobro, Aalborg, Randers eller andre omkringliggende områder.

Vælg mellem mad fra vores menukort eller få sammensat en særlig menu

Det vigtigste for os er vores gæsters madoplevelse. Derfor tilbyder vi, ud over hvad der står på vores ”mad ud af huset menukort”, at sammensætte en menu, der passer til lige netop dit selskab. Hvad end der er tale om et lille eller et stort arrangement, så kan du regne med, at vi hos Theater Restauranten leverer mad, der er tilberedt med kærlighed og af de bedste råvarer.

Vi tilbyder blandt andet en lækker nytårsmenu eller konfirmationsmenu, ligesom vi også leverer diner transportable til julefrokost og andre festlige begivenheder.

Se vores mad ud af huset menukort 

Kontakt os og få en pris på catering

Skal du holde fest, og leder du efter et cateringfirma, der kan levere maden, så du slipper for at skulle stå i køkkenet hele dagen for at tilberede maden? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, service eller vores firma, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på catering til dit arrangement, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

Vi kan enten kontaktes på telefon 98 52 17 00 eller e-mail hobro@theater-restauranten.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular nedenfor.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement

Ønsker du at høre mere om vores service, priser eller noget helt tredje, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, og vi kan give en god pris på dit næste arrangement

Kontakt os på telefon 98 52 17 00 eller på hobro@theater-restauranten.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Send en forespørgsel

Du kan via formularen sende en forespørgelse vedr. frokostordning, mad ud af huset samt vores selskabslokaler.